Naprakész dietetikai szolgáltatások
Dietetikai szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az Ön igényeinek megfelelő legyen a megrendelt ételek tápanyagtartalma és minősége.
Önnek elegendő a megrendelni kívánt ételek célcsoportjának meghatározása (gyermekek, idősek, speciális étrend igényűek) dietetikai szolgáltatásunk összeállítja az Ön számára, az igényeknek megfelelő tápanyagtartalmú és összetételű étrendet.
Dietetikusaink folyamatosan frissítik a receptúráinkban szereplő alapanyagok összetétele alapján az ételek energia és tápanyagtartalmi értékeit.
Üzemi- és közétkeztetés, panziók, vendéglátóhelyek, büfék, rendezvények.
A megrendelőink számára biztosított előnyök:
Ésszerű választás
Gondolja meg: ha hűtőjében tárolt ételeinkből alakítja ki étlapját, olyan módon tud étel biztosítani vendégei számára, hogy nem kell befektetnie egy drága konyhába (és fizetnie a hozzá tartozó beszerzés, raktározás, személyzeti- és üzemi költségeket). Ezen kívül a minden konyhán fellépő kapacitás problémákkal, valamint az egyre szigorodó bürokratikus és higiéniai feladatokkal sem kell megküzdenie.
Az eredmény? Egy pénzügyileg és személyzetileg is könnyebben tervezhető, de legfőképpen olcsóbb és egyszerűbb üzemeltetés.
Kereteink
A hosszú eltarthatóság az alkalmazott technológiáknak köszönhető: a csíramentes alapanyagoknak, a sokkolásnak (a termék maghőmérsékletének hirtelen lecsökkentése 0 – 5 C közé) és az oxigénmentes vákumcsomagolásnak. A termék tartósítószert nem tartalmaz! A fenti technológiai eljárás miatt a termék - fagyasztás nélkül – normál hűtési körülmények között is hetekig megőrzi frissességét, házias ízeit, ásványi anyag és vitamintartalmát, folyadékveszteség és kiszáradás nélkül.
A gyártás során a mesterszakácsok csak természetes hazai alapanyagokkal dolgoznak. Az elkészítés során nem használnak sem tartósítószert, sem állományjavítót, sem mesterséges színezéket. Azonban fent említett hűtés- és csomagolástechnológiai eljárás miatt a termék normál hűtési körülmények között tárolható, így elkerülhető a fagyasztás során fellépő állagromlás is.
A gyár saját mikrobiológiai laboratóriumában nemcsak minden beérkező alapanyagot, hanem a kész terméket is ellenőrzik a két napos karantén után. A gyár a termelés során megfelel az IFS szigorú minőségbiztosítási rendszerének. Az IFS (International Food Standard) egy nemzetközileg elfogadott és széles körben alkalmazott élelmiszer ipari tanúsítási rendszer. Fontos eleme a nyomonkövetés vizsgálata, így mindig biztosítható az azonosítás, az alapanyag beszerzésétől az értékesítésig.
16 féle leves, 15 féle egytálétel, 7 féle főzelék, 14 féle feltét, 15 féle húsétel, 12 féle köret, , 5 féle mártás, 7 féle saláta és 11 féle tészta. Ezek kombinációjával hatalmas választékot tud kínálni vendégeinek!
A termékek a kísérleti konyhán kerülnek kifejlesztésre, itt készítik el a receptúrákat úgy, hogy azokat a későbbi gyártási folyamatba integrálni lehessen. A számítógépek által vezérelt legmodernebb nagykonyhai berendezések, és az egyedi, de állandó fűszerkeverékek garantálják az állandó minőséget és ízhatást.
Csak és kizárólag hűtve. A hosszú eltarthatóság csak akkor garantálható, ha a hűtési lánc nem szakad meg.
Lefagyaszthatja, a termék fogyaszthatóságát nem befolyásolja, de nem javasoljuk. A fagyasztás után felolvasztott termék elveszítheti természetes állagát.
Hol és kiknek érdemes a termékeket használni?Szinte mindenkinek: Üzemi- és közétkeztetéssel foglalkozó cégek konyháin, panziókban, vendéglátóhelyeken, büfékben, rendezvényeken.
Addig, mint minden más frissen készített étel: 0 - +5 C között 48-72 óráig.
A db azon termékek mellett szerepel, amelyeknél a töltősúly pontosan 1 vagy 2 kg. Van néhány termék - jellemzően a nem egalizált hústermékeknél - , ahol a súly eltérhet az 1 vagy 2 kg-tól. Ebben az esetben az ár a csomag pontos súlyának függvényében változhat.
Ha egy-két adagot szeretne eladni, úgy a csomagolásból kivéve, mikrohullámú sütő segítségével kell a kívánt mennyiséget felmelegíteni. Nagyobb mennyiséget melegíthet úgy, hogy becsomagolva teszi mikrohullámú sütőbe vagy a csomagolásból kiszedve, tűzhelyen melegítheti meg. Ha többféle ételt akar egyszerre melegíteni, úgy a becsomagolt termékeket vízfürdőbe kell helyezni.
Termékünk használatával Önnek nem kell főznie, így melegétel készítésre sem kell engedélyt kérnie. Elég, ha üzlete engedélyét „Melegítő konyha” üzemeltetésére kéri. Így kevesebb követelménynek és előírásnak kell megfelelnie. Ehhez - szinte bármilyen kialakítású vendéglátó egységben - lényegesen egyszerűbben hozzájuthat.
Néhány termékünket felvéve az étlapjára, olyan állandó kínálatot tud teremteni, amellyel akár a zárás előtti percekben is biztosítani tudja vendégei étkeztetését. Ha teljes étlapját a mi ételeinkből alakítja ki, akkor pedig megszabadulhat a konyha fenntartásával járó problémáktól: az egyre szigorodó adminisztratív szabályoktól, az folyamatos árubeszerzéstől, a magas TB és személyzeti költségektől és a magas energia számláktól.
Járt már úgy több vendég érkezett és elfogyott az arra a napra megrendelt étel? Vagy úgy kevesebb vendég érkezett és kénytelen volt a szemétbe dobni a maradékot? A hosszú szavatosságú termékeinkkel sokkal nagyobb biztonsággal oldható meg az ellátás, hiszen ami nem fogyott el ma, az hűtőben tárolva akár egy-két héttel később is biztonsággal felszolgálható.
Mindent beleszámolt az előállítási árba? Konyha esetén a személyzet járulékait, az energia, a bérleti díj, a karbantartási díj, az engedélyek, a szemétszállítás, az anyagbeszerzés költségeit is? Vásárolt ételeknél a szemétebe kerülő ételek elszállítását és a már kiszolgálni nem tudott vendégek miatti kiesett hasznot is? Ha mindezeket összeszámolja nem találhat termékünknél versenyképesebb megoldást!