Akár napi 5000 adag kész, félkész étel gyártása
Napi 5000 adag félkész vagy készétel gyártására képes korszerű konyhaüzemünk, a mai kor elvárta igényeknek megfelelő korszerű gyártási eljárások és technológiák használatával áll megrendelőink rendelkezésére.
Minőségi étel csak minőségi alapanyagokból készülhet. Beszerzőink több tízéves szakmai tapasztalata és kapcsolatrendszere lehetővé teszi számunkra, hogy az általunk előállított ételek minőségi paraméterei a megrendelői igényeket maradéktalanul kielégítse.
Magasan képzett, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező szakácsaink, mesterszakácsaink ismerik a hagyományos magyar konyha mesterfogásait, ugyanakkor gyakorlottan használják a modern konyhaművészet technológiai újításait is.
Ételgyártási folyamataink minden perce, az alapanyag beérkezésétől, a záró csomagolás elkészültéig ellenőrzött és rendszerszinten felügyelt keretek között zajlik.
Naprakész dietetikai szolgáltatások
Dietetikai szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az Ön igényeinek megfelelő legyen a megrendelt ételek tápanyagtartalma és minősége.
Önnek elegendő a megrendelni kívánt ételek célcsoportjának meghatározása (gyermekek, idősek, speciális étrend igényűek) dietetikai szolgáltatásunk összeállítja az Ön számára, az igényeknek megfelelő tápanyagtartalmú és összetételű étrendet.
Dietetikusaink folyamatosan frissítik a receptúráinkban szereplő alapanyagok összetétele alapján az ételek energia és tápanyagtartalmi értékeit.
Naprakész receptúra, tápanyagszámítással
Önnek elegendő a megrendelni kívánt ételek célcsoportjának meghatározása (gyermekek, idősek, speciális étrend igényűek) dietetikai szolgáltatásunk összeállítja az Ön számára, az igényeknek megfelelő tápanyagtartalmú és összetételű étrendet.
Dietetikusaink folyamatosan frissítik a receptúráinkban szereplő alapanyagok összetétele alapján az ételek energia és tápanyagtartalmi értékeit.
Korszerű konyhatechnológia
Konyhánk az elmúlt 10 évben folyamatosan fejlődött, mind technológiai mind mérete tekintetében.
Korszerű konyhagépeink lehetővé teszik a modern technológiai igények maradéktalan kiszolgálását.
Konyhai üzemünk működése, a cégcsoportunkon belüli információtechnológiai fejlesztéseknek köszönhetően teljesen folyamatvezérelt. A rendszer részeként az anyagbeszerzés, az előkészítés, a főzés és a tálalás folyamatai időzített és felügyelt keretek között zajlanak az erőforrások hatékony kihasználása érdekében. Az ételgyártás folyamatának - a konyhagép-technikai fejlesztéseinknek köszönhetően - egyes elemei automatizáltan hajtódnak végre, modern, huszonegyedik századi technológiai környezetet teremtve üzemünkben.
Korszerű konyhatechnológia
HACCP minőségbiztosítási rendszer, ami biztosítja gyártási folyamataink élelmiszer-biztonsági kockázatkezelését, az alapanyagok követhetőségét.
GHP – (Good Hygiene Practice) Jó Higiéniai Gyakorlat mely az élelmiszerbiztonság legalapvetőbb feltételeit és szabályait tartalmazza.
Nemzeti és Európai Uniós élelmiszer-biztonsági jogszabályok és irányelvek.